Uncategorized

Overstappen van energie? Vergeet je cadeau niet!

Wanneer u energiemaatschappijen met elkaar vergelijkt is het logisch dat uw keuze straks valt op de maatschappij met de goedkoopste maandlasten. Een verstandige keuze. Toch kan het zijn dat de goedkoopste energiemaatschappij uiteindelijk toch duurder uitvalt dan een wanneer u voor een andere leverancier had gekozen. Dit komt omdat niet alle sites automatisch rekening houden met de gegeven cadeaus. Zoekt u echt het goedkoopste energiecontract met gratis cadeau? Vergeet dan de kortingen en actuele deals niet die je via online vergelijkers kunt krijgen. Dit is zeker de moeite waard.

Een gratis iPad bij jouw nieuwe energiecontract

Omdat de acties en kortingen die gegeven worden door energiemaatschappijen vaak wisselen, is het helaas niet mogelijk om altijd te goedkoopste maatschappij naar voren te laten komen bij een vergelijking. Zeker niet wanneer u deze zou kunnen combineren met een aanschaf die u al van plan was om te gaan doen. Als voorbeeld kan het zijn dat u op zoek bent naar een Ipad, wanneer u deze gratis ontvangt wanneer u overstapt van energieleverancier kunt u de kosten van dit artikel zien als een vermindering op uw energiekosten. Op die manier kan een energie maatschappij ineens goedkoper uitkomen dan het overzicht u toont.

Een maand gratis stroom

Ook de kortingen op uw contract worden vaak niet meegerekend tijdens de berekening van de voor u goedkoopste energiemaatschappij. Zonde, met name omdat dit bedrag een flinke besparing oplevert. Wanneer u opzoek bent naar een goedkopere energie maatschappij is het belangrijk om deze beloning te delen door 12 maanden en in mindering te brengen op de maandelijkse kosten uit de berekening. Op deze manier ziet u wat u daadwerkelijk kwijt bent in verhouding tot een eventueel goedkopere leverancier zoals Nuon, Eneco, Essent, Vattenfall, vandebron, Powerpeers, Budgetenergie of Greenchoice.

Voor iedereen het juiste voordeel

Omdat niet iedereen behoefte zal hebben aan een gratis digitale thermostaat of Ipad is het belangrijk dat u deze cadeaus alleen meeneemt in uw berekening wanneer u ook daadwerkelijk van plan was deze aankopen zelf te doen. Wanneer u overstapt naar een maatschappij omdat zij het mooiste cadeau bieden, maar u deze vervolgens ongebruikt in de kast laat liggen, is het verstandig om toch te kiezen voor een energiemaatschappij die het goedkoopste uit de vergelijking komt.

Author

Comments are closed.